Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Takže držení laserového navaděče je podle vás (a podle ruské justice) důkaz vraždy ? Kdo vás za ty kydy platí ? :-P

2 1
možnosti
AK

To jsem neřekl, je to ale jeden z nepřímých důkazů.

0 1
možnosti
PK

P82a60v29e84l 81K49u57l12a

13. 3. 2016 15:41

Jediné co na vás oceňuji je to, že máte odvahu vylézt s tímto na veřejnost :-/

7 1
možnosti
Foto

Je to fanatička par excellence. A svou úlohu hraje také na jedničku. Ovšem pro ty, kteří na takové divadlo mají žaludek.

6 8
možnosti

Ta frustrace musí být hrozná. Zkuste se vžít do její situace: její vlast byla napadena Ruskem, ona svou vlast proti tomuto útoku bránila, Rusové ji zajali a nyní ji chtějí odsoudit za to, že svou vlast bránila.

10 3
možnosti

Takže to, že u sebe měla laserové navádění, dokazuje, že úmyslně zabila novináře? Vy jste tedy hlava. To video dokazuje pouze obrovskou míru frustrace. Před soudem by měla být ruská vláda, která zaútočila na Ukrajinu, ale místo toho soudí Savčenkovou, která svou zemi před ruským útokem bránila.

6 2
možnosti
AK

Víte, co to je nepřímé dokazování? Znamená to především to, že takových důkazů musí být více, což je v tomto případě splněno.

0 4
možnosti
MD

Dobra pripominka. Bude jiste zajimave sledovat vyvoj tohoto sledovaneho pripadu.

0 0
možnosti

Tohleto stvoření není žena...

2 2
možnosti

...souhlasím, je to neobyčejná, statečná ženaR^

5 1
možnosti

Ta žena mě čím dál víc fascinuje. Obdivuji její nesmírnou odvahu postavit se hrdě ruské, totalitní zvůli a být vzorem pro všechny ostatní. Tím myslím rusák těžce šlápl vedle. Savčenková ukazuje, jak je v podstatě Putin slabý a zranitelný i s celým jeho obrovským, státním aparátem. Rusům se možná podaří zabít dalšího hrdého člověka, ale opět odhalí svou pravou tvář, která si v ničem nezadá se stalinistickým Ruskem. Buď jak buď, Savčenková je pro mě jasným vítězem tohoto monstrprocesu!R^

13 2
možnosti
Foto

To je ale propagandistické veledílo. Kdy bylo poslední školení?

1 0
možnosti

No Rusové mají problém. Savčenková je silná a nezlomili jí a udělali z ní naopak ikonu odporu proti rusákům. Z mého pohledu je soud všechno, jen ne spravedlivý. Vyhlášení rozsudku odložili patrně proto, že neví co dál: ona se nesložila, oni sami cítí, že to co se jí snaží přišít smrdí, přibývá mezinárodního tlaku, oficiálně prohlásila, že soud neuznává, proti rozsudku se neodvolá (nebude na něj reagovat tzn. ani ho nepřijme) a reálně hrozí, že jim ve vězení zemře. To je situace pro Rusy (resp. soudce) hodně nepříjemná - buď přiznat, že jí soudíme nezákonně a na základě falešných obvinění (a tím snížit autoritu "autority" soudu), nebo to dotáhnout, do konce (a věřit, že se stane "něco" co situaci zachrání - např. milost od Putina - pokud se mu ona na milost nevy...., protože se cítí nevinná - a bude následovat rychlý převoz na Ukrajinu). Nicméně musí počítat se všemi důsledky jak mezinárodními (Rusko bude země, kde ve 21. století ve vězení zemřela žena, kterou tam unesli a nespravedlivě soudili) tak osobními (nechtěl bych mít jeho svědomí, pokud ho má alespoň trochu, tak si musí vyčítat, že se do toho nechal namotat). N.Savčenkové samozřejmě přeji hodně sil!

11 3
možnosti
Foto

M. Tchatcher také přikázala hladovějící teroristy nezachraňovat a oni prostě zemřeli.

Tak už to ve světě chodí.

1 5
možnosti
RB

Víte, co je na tom článku zvláštního? Že autor zřejmě nemá ani tušení o tom, že ruští ozbrojenci přepadli Ukrajinu, že cokoliv, co prapor Ajdar dělal, byla obrana Ukrajiny a dokonce asi i sebeobrana, že ti ruští ozbrojenci pochopitelně byli v civilu, aby se na jejich původ nepřišlo, že tedy Savčenková v žádném případě nemohla tušit, že jsou to opravdoví civilisté. Není náhodou autor členem KSČ?

13 3
možnosti
Foto

Kde je nějaká logika? Zamířila na civilisty, zahynuli civilisté.

2 7
možnosti
VR

Hlavně, dobrovolnický prapor Ajdar suploval hlavně na začátku ruské agrese, neschopnou státní armádu prolezlou ruskými špiony a bojoval proti ruským teroristům, zabírajícím státní hranici a to také dělala statečná Savčenko....

6 3
možnosti
Foto

Pokud na zvládnutí té ruské agrese stačil jeden prapor, tak situace na těch tisícikilometrových hranicích nestála ani za zprávu na páté straně Blesku.

2 5
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1765x
Neúnavný bojovník proti lžím, pokrytectví, ale i obyčejné lidské hlouposti.

Seznam rubrik