Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vždy s násilím začnou Palestinci!

15 1
možnosti
AK

A kde je podle vás začátek? Podle mě je začátkem, když sionisté začali vyhánět pod pohrůžkou násilí Palestince ze svých vesnic a měst.

0 12
možnosti
Foto

J83i18ř25í 50R83o42h31a16n

3. 7. 2016 15:35

Když útočí Palestinci, záměrně si vybírají slabé a zranitelné cíle - lidi v autobuse, v kavárně, spící děti... Když útočí Izraelci, snaží se zasáhnout jen ozbrojené teroristy, proto obvykle své útoky předem ohlašuje civilnímu obyvatelstvu zasažených oblastí, aby stihli utéct do bezpečí. Několik hodin před útokem se v dané oblasti rozní telefony s varovánim.

Jenže Palestinci si svá výcviková teroristická centra, sklady zbraní a odpalovače raket schválně zbaběle umisťují do nemocnic, škol a obytných domů, a když zaslechnou varování o budoucím útoku či náletu, zajistí aby v těch budovách zůstalo dost dětí a civilistů, protože mrtvé děti mají novináři rádi. Po skončení bombardování sice obvykle brečí, že izraelské bomby zabily tolik tolik nevinných dětí, ale už zamlčují, že s dětmi byl v budově i muniční sklad a na střeše odpaliště raket.

Další o čem se moc nemluví je fakt, že ty děti se už od školky vedou k nenávisti k Izaeli, už od narození jim vymývají mozky, a ve školních třídách visí jako vzory fotky jejich mrtvých spolužáků "mučedníků", kteří se někde v davu více či méně dobrovolně (občas pod donucením) odpálili.

29 1
možnosti
AK

Ale ano, Palestinci útočí na ty, na které mohou, protože jsou ti mnohonásobně slabší, zatímco Izraelci s nejmodernějšími americkými zbraněmi si mohou vybírat.

A nemylte se, k nenávisti k Palestincům vedou izraelské děti ve školách také. Viděl jsem v několika dokumentech.

1 15
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1765x
Neúnavný bojovník proti lžím, pokrytectví, ale i obyčejné lidské hlouposti.

Seznam rubrik