Ostudná návštěva

Prakticky úplně mimo pozornost mainstreamových médií proběhlo v dubnu při cestě premiéra Sobotky do USA jeho setkání a fotografování s mírně řečeno velmi kontroverzní osobou americké politiky Madeleine Albright [1].

Tato nevážená osoba se honosí mnoha tituly, z nichž možná tím nejznámějším je titul balkánská řeznice. Tento titul si vysloužila svou podporou „humanitárního bombardování“ Srbska během balkánské krize v době, kdy byla ministryní zahraničí USA. Dnes už je známo, že jedním z klíčových důvodů pro tento hanebný čin byl příslib pro její podnikatelské aktivity s kosovskými narkomafiemi [2].

K nejznámějším válečným zločinům z tohoto období patří jednoznačně zavraždění mnoha cestujících při bombardování osobního vlaku na trati Bělehrad-Skopje-Salonika jako i zavraždění noční směny novinářů při bombardování bělehradské televize. A také násilné předání srbského území Kosovo tamější narkomafii.

Nebylo to ovšem jen Srbsko, po americké agresi proti Iráku zcela bezostyšně hájila další zločin proti lidskosti – smrt půl miliónu iráckých dětí.

Ačkoliv tato osoba požívá zcela bezprecedentní mezinárodní ochrany a tudíž se jejího spravedlivého potrestání asi nikdy nedočkáme, lidé naštěstí nezapomínají.

Příkladem je třeba připomenutí jejich zločinů na autogramiádě v Praze, kterou navštívila i delegace přátel Srbů na Kosovu v čele s poslancem ČSSD Jaroslavem Foldynou a kdy se Albright dopustila známého xenofobního výroku „hnusní, odporní Srbové“ [3].  Ale spravedlivého ponížení se také dočkala i na americké půdě při své návštěvě univerzity … [4]

A s někým takovým se minulý měsíc setkal a vyfotografoval premiér Sobotka. Asi marně můžu čekat, že premiéra kvůli tomu bude svým nezaměnitelným estébáckým způsobem vyslýchat redaktor Dolanský na ČT [5], ten koneckonců, jak správně poznamenal hejtman Hašek, je spíše hlasnou troubou vlády USA a pranic ho nezajímají stanoviska našich historických slovanských spojenců.

Zcela upřímně se proto stydím za svého premiéra.

Reference:

[1] http://www.vlada.cz/cz/media-centrum/aktualne/premier-bohuslav-sobotka-navstivi-spojene-staty-americke-141873/

[2] http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/evropa/odmena-za-zasluhy-albrightova-a-spol-skupuji-kosovo_243718.html

[3] http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Video-odhaluje-skutecny-prubeh-sarvatky-na-akci-Madeleine-Albrightove-251092

[4] http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Velike-ponizeni-Madeleine-Albrightove-To-asi-necekala-435801

[5] https://youtu.be/ATIRIlNOu98

 

Autor: Adam Kowalczyk | neděle 29.5.2016 10:16 | karma článku: 40,15 | přečteno: 2467x
  • Další články autora

Adam Kowalczyk

Tak už to tu máme zase...

30.4.2016 v 6:35 | Karma: 37,22

Adam Kowalczyk

Zemanovci v USA

3.4.2016 v 15:35 | Karma: 39,15
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1765x
Neúnavný bojovník proti lžím, pokrytectví, ale i obyčejné lidské hlouposti.

Seznam rubrik