Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P72a46v57e12l 21K63r35á40l

14. 3. 2016 14:59

Přečetl jsem si pár článků pana Žantovského,nedivím se panu Wollnerovi,že s ním nechce do jedné místnosti a vůbec se s ním bavit

0 0
možnosti
MM

S hodnocením pánů Petra Žantovského a Petra Štěpánka od Marka Wolnera souhlasím a nedivím se, že se s nimi netouží setkat. To nemá se zbabělostí nic společného.

7 11
možnosti
MR

Máte pravdu, nač hovořit s oponenty. Ještě by chtěli diskutovat, darebáci, pak svobodně volit a, považte, chtěli by pro své výroky prostor. Já bych jim dal, do Mišelinky tahat gumy, tam bych je poslal. Tak nějak jste to myslel, pane Mudro?

9 3
možnosti
FB

Označit tohle za zbabělost je kolosální pitomost.

3 3
možnosti
MR

Argument jako hrom;-DR^

3 1
možnosti
JT

Pro doplnění, kdo je Petr Žantovský. Petr Žantovský je komunistický patolízal, který pomohl vybudovat novou fízlovskou redakci. Pro cenzory IDnesu dokládám zkušenosti Jiřího Černého. Když byla v roce 1984 na přímý pokyn komunistických kulturtrégrů rozehnána celá redakce Melodie a všichni tehdejší externisté odmítli s novým, fízlovským vedením spolupracovat, dvaadvacetiletý Žantovský nám vzkázal (Melodie 3/1985, str. 12): "... ať jste udělal v minulosti cokoliv, budoucnost se bez vás klidně obejde... Vždycky se totiž najde tucet jiných..." Tucet ne. Našli se tři čtyři včetně Žantovského. -

10 2
možnosti
AK

Na každého se něco najde, že, paní kádrovačko?;-)

1 1
možnosti
MC

V rozhovoru s pí. Drtinovou lze vypozorovat neklid a nejistotu p.Wollnera. Pokud ovšem někoho nařknu z propagandy, pak to musím zcela jistě vysvětlit občanům - chlebodárcům. A to opravdu od šéfredaktora je zbabělé.R^

1 0
možnosti
ON

O86n38d27ř52e86j 74N57ý61č

13. 3. 2016 19:17

Kritizují televizi za jednostrannost a pak se sejdou oba se stejnými názory v diskuzi. To je vtip. Nejlepší je začátek jak si krásně notují ohledně studia za komunismu a až do konce se krásně doplňují. Toto je vyvážená diskuze podle jejich mínění.;-D

7 10
možnosti
AK

Víte, oni by se rádi sešli nejen s Wollnerem, ale i s někým dalším, kterého by si Wollner s sebou do diskuze přibral. Problém tedy nebyl na jejich straně.

13 2
možnosti
HM

Parlamentní listy jsou největší novinářskou žumpou , která na internetu vznikla.,,vůbec se panu Wollnerovi nedivím R^ !!

10 11
možnosti
AK

Parlamentní listy jsou unikátní v tom, že nepreferují žádný pohled a dávají prostor celému názorovému spektru. Výhrady snad mohu mít jen k jejich bulvárním titulkům. Pan Wollner, jak už jsem psal, neodmítl diskuzi na Parlamentních listech, ale v Debatním klubu.

13 4
možnosti
II

Samozřejmě, že Štěpánek a Žantovský by se podobné debaty rádi zúčastnili - protože by jim poskytla publicitu, po které prahnou. Marek Wollner nic takového nepotřebuje. :-)

9 12
možnosti
AK

Publicitu v Debatním klubu, respektive na Youtube, kterou stejně mají. Takže argumentace úplně mimo.

6 1
možnosti
ZJ

Pan Wollner je jedním z posledních pohrobků spacákové revoluce. A taky jistě odborář. S tím už nic neuděláme. Pouze mu budeme posílat na výplatu.

11 2
možnosti
AK

A o to jde, kdyby ho platil taky Bakala, ať si oblbuje koho chce.

7 1
možnosti
LH

Všechny tři pány bych chtěl někdy vidět dělat něco pořádného - třeba pkladního v supermarketu;-D

0 4
možnosti
AK

Trošku komunistický názor, nemyslíte?

6 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1765x
Neúnavný bojovník proti lžím, pokrytectví, ale i obyčejné lidské hlouposti.

Seznam rubrik